Obra Pública | Public Buildings

1.jpg
1502_IMG_9724
1502_IMG_9644
1502_IMG_9514
P3226588.JPG
P1070669.JPG
DSCN6153.JPG
1502_IMG_9657
1502_IMG_20150721_103436

RESTAURACIÓ DE LA COBERTA DEL CLAUSTRE DE L'ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE L'ESTANY I NOVA ESCALA D'ACCÉS

L'Estany (Moianès). 2016

 

 

​​

Arquitecta | ArchitectMeritxell Inaraja i Genís

Superfície construïda | Gross floor area: 1.036 m2
Pressupost d'Obra | Cost: 289.932,95 €

Any | Date: 2015-2017

Protecció | Protection: Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN)

Memòria | Memory

El present projecte de restauració ve determinat per la necessitat de resolució de les patologies existents al claustre del monestir de Santa Maria de l’Estany i a la seva coberta i la voluntat d’accedir a la planta superior d’aquest com a complement de la visita que es realitza actualment al monument.
Com a complement d’aquestes actuacions s’aprofita per millorar l’accés a la coberta del claustre i garantir-ne,  per tant, la facilitat de manteniment en un futur.
Així mateix, per completar correctament la conducció de les aigües pluvials recollides en la nova canalització de la coberta, es fa necessari intervenir en la xarxa de clavegueram i dipòsits d’aigua existents al pati del claustre.

LOGO NOM PETIT.png